Maak kennis met het aanbod van Davidsfonds in 't Brugsche

Maak kennis met het aanbod van Davidsfonds in 't Brugsche

Ons jaarprogramma september 2023 - januari 2024 staat te blinken

op 20 september 2023 om 14:43

Het bestuur van Davidsfonds in ’t Brugsche nodigt u uit om deel te nemen aan het cultuurseizoen 2023-2024. Wij stellen u in deze brochure een kwalitatief hoogstaand programma voor, met variatie in het type activiteiten, met inhoudelijke diversiteit en met voldoende spreiding in tijd en ruimte. 

De accenten op taal, geschiedenis en cultuur sluiten aan bij het DNA van Davidsfonds. We hebben ook aandacht voor een eerlijke prijszetting: wie lid is van het cultuurnetwerk doet altijd zijn voordeel.

Na de jaarwisseling brengen we een nieuwe brochure uit met nog meer activiteiten voor het voorjaar van 2024. De website biedt steeds de meest recente informatie aan.

Klik hier om ons aanbod voor september 2023 tot januari 2024 te downloaden

Davidsfonds in ’t Brugsche hecht veel belang aan goed partnerschap. De afdeling staat in permanente verbinding met Davidsfonds Nationaal, met Davidsfonds Academie en met de regioraad. Er is een goede samenwerking met naburige afdelingen als Davidsfonds Brugge Sint-Pieters, Davidsfonds Oostkamp en Davidsfonds Beernem. Stad Brugge en Hogeschool VIVES zijn ook partners van Davidsfonds in ’t Brugsche. 4

De overkoepelende afdeling Davidsfonds in ’t Brugsche is in het voorjaar van 2023 opgericht. De afdeling is gegroeid vanuit een samenwerkingsverband van zes afdelingen uit de regio Brugge. Met bijna 500 leden is de nieuwe afdeling de tweede grootste afdeling van het cultuurnetwerk. Davidsfonds in ’t Brugsche is een pioniersproject voor Davidsfonds.

Wij kijken er naar uit u op onze activiteiten te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groeten, in naam van het bestuur,

Doenja Van Belleghem

Voorzitter Davidsfonds in ‘t Brugsche

Documenten

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit