Over Het cultureel aanbod van Davidsfonds in 't Brugsche

01 sep t/m 31 dec

Het cultureel aanbod van Davidsfonds in 't Brugsche

Ons programma van september 2024 tot eind december 2024

Van zondag 1 september 2024 om 09:00 uur t/m dinsdag 31 december 2024 om 23:55 uur
Het bestuur van Davidsfonds in ’t Brugsche presenteert u graag het programma voor het eerste deel van het nieuwe cultuurseizoen. Na ons eerste werkjaar als nieuwe afdeling hebben we opnieuw een mooi en gevarieerd aanbod. U vindt in deze brochure ongetwijfeld veel activiteiten die aansluiten bij uw interesses maar we moedigen u ook aan om samen met andere cultuurliefhebbers minder bekende thema’s en sites te verkennen.
We hebben dit najaar drie verschillende activiteiten over priester-dichter Guido Gezelle die 125 jaar geleden in Brugge overleden is. De wandeling, de theatermonoloog én het minisymposium illustreren de veelzijdigheid van Gezelle én van Davidsfonds in ’t Brugsche om een onderwerp creatief te benaderen.
Voor de 150ste verjaardag van Davidsfonds in het voorjaar van 2025 voorzien we een bijzondere feestviering waarover u tijdig meer zal vernemen in onze digitale nieuwsbrief. Raadpleeg ook regelmatig onze website die steeds de meest recente informatie bundelt.
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
De overkoepelende afdeling Davidsfonds in ’t Brugsche is in het voorjaar van 2023 opgericht. De afdeling is gegroeid vanuit een samenwerkingsverband van zes afdelingen uit de regio Brugge. Recent stelde Davidsfonds Oostkamp de vraag tot integratie van de afdeling in Davidsfonds in ’t Brugsche. Het bestuur van Davidsfonds Oostkamp gaf aan dat de eigen mogelijkheden te beperkt waren om de leden voldoende dynamiek en dienstverlening te verzekeren. Vanuit een bestaande goede samenwerking richtte men zich tot Davidsfonds in ’t Brugsche.
Het bestuur van Davidsfonds in ’t Brugsche heeft de aanvraag positief beoordeeld en biedt de leden van Davidsfonds Oostkamp graag perspectief. De afdeling Oostkamp is voortaan een nieuwe wijk, de voorzitter is lid van het bestuur en het bestuurslid is wijkmedewerker. De leden zijn toegevoegd aan ons ledenbestand en ontvangen voortaan alle communicatie van Davidsfonds in ’t Brugsche. We heten hen van harte welkom in onze afdeling en we hopen hen vaak te mogen ontmoeten op onze activiteiten en hen beter te leren kennen.
__________________________________________________
Vriendelijke groeten, in naam van het bestuur,
Doenja Van Belleghem
Voorzitter Davidsfonds in ‘t Brugsche
__________________________________________________

Prijzen

Info: Doenja Van Belleghem, telefoon 0474 95 13 30